mandag, juni 03, 2013

DIY- Pallesofa

Vi er så heldige å ha en flott veranda! Fra å ha bodd i tredje etasje uten veranda, er dette real luksus. Et ekstra rom om sommeren.

Når vi flyttet inn fikk vi låne stoler og et bord av eierne, men i løpet av denne våren ønsket vi ha noe mer effektiv. Noe med flere sitteplasser, mulighet for å ligge  osv. Vi sjekket alle mulige butikker for noe fint og rimelig, men det ble for stort eller for dyrt. Plutselig kom jeg på at vi kunne lage en pallesofa selv. Jeg hadde jo lest ofte om dette på mange blogger tidligere. En halvtime senere var vi på vei til Drammen, hvor en dame solgte Euro-paller for en svært billig penge.


Siden vi har litt begrenset plass, valgte vi å dele de pallene som skulle bli rygg, for å så sette dem oppå, fremfor bak. Om dere skjønner?

Kjøpte en billig skummadrass på Jysk, og en skum-barnemadrass på IKEA. De er litt for store, så man kan jo skjære de til om man ønsker det. Madrassene valgte vi å dekke med laken, da det er enkelt å bytte farge eventuelt og å vaske.
Ryggen er dekt med et laken også, et halvt til hver side. Så slipper man å få flis/støv og lignende på seg.
I tillegg har vi en supergod stol fra Europris på verandaen! Den er helt herlig å sole seg i.
Eneste som mangler nå er et passende bord. Det som står der blir for høyt om man skal spise osv.

Håper noen ble inspirert!

Love love 

2 kommentarer:

Property Hunter sa...

I would like to thank you for the efforts you have made in writing this article.
I am hoping the same best work from you in the future as well.e at Propertyhunters shifted this service to a level much higher than the broker concept. you can see more
details like this article Properties For Sale in Qatar

abreannequarles sa...

Titanium App | Free To Play & Download On Android | Android
Download the free mobile version of fallout 76 black titanium the latest version titanium razor of the Titanium App - titanium water bottle Android titanium 4000 Games. The Free To Play & Download Android Games titanium pan Android.