mandag, juni 03, 2013

Er blankt lerret

Denne leiligheten som vi nå bor i, elsker vi. For det første var vi utrolig heldige med våre "landlords", de holdt av leiligheten i flere måneder, selv om vi ikke visste med sikkerhet om vi kom flyttende før i slutten av juli (pga studieopptak for TA). 
For det andre var leiligheten HELT ny, den ble ferdig i juni. I mine interiørøyne var dette himmelsk, et blankt lerret!

Vi har bodd i to leiligheter sammen tidligere, den ene bygd i 2004 og den andre på 50-tallet. Begge bar preg av mye trefarger, noe jeg ikke er spesielt glad i. Interiørmessig har det gått mye i svart og lilla, da dette var fargene jeg hadde på "barndomsrommet". Samt alle andre snodige farger som fantes på vegger/tak/gulv. Vi har feks hatt et orange toalett!

Slik så stua ut på vår forrige leilighet. Der bodde vi i 2år. Synes det er fint nok, men for mørkt for min del, og for mye rot/forskelligheter (to forskjellige tapeter osv).

Dermed så jeg på det å flytte inn i denne leiligheten som en mulighet til å virkelig starte på nytt, og få det slik jeg ville ha det. Leiligheten er moderne, med kun nøytrale farger og det er jo perfekt!
Vi solgte alt av møbler (minus seng, vaskemaskin og en hvit kommode), og de snille eierne kjøpte inn spisestuebord med stoler og en sofa, ut ifra MITT valg! (Herrefred så snille!)

IKEA har vært vår venn, og vi har hamstret enkle, hvite og billige møbler der. Lyst og oppbevaring har vært viktige stikkord for oss, da leiligheten "kun" er 37,5 kvm. 

Litt bilder fra vår nåværende leilighet. Er så fornøyd med å ha det lyst og nøytralt rundt meg nå.
Det ser ikke ut akkurat slik nå da, vi har feks fikset hyller, kommode og så er selvfølgelig dekorasjonen byttet ut 100 ganger siden august... Hehe
Spisestuebordet i dagens leilighet (slik så det ut da vi flyttet inn i fjor august).
Slik så stua ut når vi først flyttet inn.

Soverommet. Det har blitt gjort noen få endringer bare her: en enkel rød rose på hvert nattbord.
Badet. Der er vel eneste endring en iPhone-docking eller hva det heter. Musikk i dusjen er bra!

Gangen vår. Ingen endringer der ennå faktisk!

Kjøkken-området (åpen stue/kjøkken-løsning). Bordet til venstre er min pult, der står Mac-en og tv-en. Mitt største irritasjonsmoment  i denne leiligheten er akkurat det der, men det går ok. I en såpass liten leilighet har vi fått plass til ganske mye, uten at det virker trangt. Til og med våre "landlords" var imponerte! :)

Synes det er en stor forskjell på de to stuene/leilighetene! Er du ikke enig? 

Nei, nå ble dette veldig langt, med veldig mange bilder.
Mer om detaljer og "nyhetene" senere. *smil*

Love love 


Ingen kommentarer: