onsdag, september 29, 2010

Bilkræsj, muslim og snikfoto

Har nå vært i India i to dager. I går var vi på den Norske Ambassaden og på et Sikh - tempel. Da vi kjørte hjem til hotellet kræsjet vi! Ja, første dag i trafikken og allerede vært med i enbilkræsj. Liten smell, bileierne ble enige om at skaden var like stor på begge biler, og dermed kjørte de videre uten noe mer om og men. Alle rundt synes det var veeeldig moro og alle stoppet for å se, slå på panseret eller for å bli tatt bilder av.

Senere på dagen shoppet vi litt i gatene rundt hotellet. Sykt billig! Vi betaler 15kr for et silkeskjerf for eksempel, og da blir vi svindlet RÅTT! hehe

Middag med øl, brus og dessert kommer gjerne på under 100kr. Så ja, vi koser oss! Føler vi bruker myye penger, siden vi betaler 1000 rupees der og 500 der, men så er det kun litt over 150nok..
I gatene rundt hotellet
I dag har vi vært på Red Fort. Veldig fine bygninger og veeeeldig varmt. Plutselig var vi i India, med tiggere,special-price for you my friend" og "taxi madame, taxi?". Det var vamt og masse folk. Dette var India!
Da vi kom inn på Red Fort ble det roligere, men der møtte vi indere som ville ta bilder sammen med oss hvite eller av oss hvite. Moro å se på at de later som om de gjør alt annet enn det de faktisk gjør, tar bilder av oss i smug. hehe
Så dro vi til en moskè. Der måtte vi kle på oss en fargerik skjortel og jeg fikk pukkelrugg pga ryggsekken under. Veldig fint der!
Meg som muslim

Einar, Hans Martin og jentene.


Foran sikh-tempelet på tirsdag. Da måtte vi dekke hodet.
I morgen blir det slampdag, vi skal ut og utforske gatene osv. På fredag flyr vi til Bangalore og blir der til mandag tror jeg.
Adios!









Ingen kommentarer: