lørdag, oktober 02, 2010

Det er deilig å være norsk i India!

Familien jeg og Maren bor til er helt fantastiske. I går kveld fikk vi servert vafler og brunost! Og til frokost i dag fikk vi grove rundstykker, brunost, norsk kavier etc. Området de bor i er inngjerdet og bevoktet, og det er spa, basseng og mye mer. Så i morgen er planen å bade og sole oss litt før vi skal på et kjøpesenter og kjøpe oss klær til kveldens store happening! Vi er nemlig så heldige å være her i Bangalore når Sean Kingston er her. Så i morgen kveld skal vi på en intimkonsert på Hard Rock Cafè. Det blir helt vilt bra! Vi betalte 1500 rupees (som er rundt 150-200NOK), da får vi spise og drikke for 750 rupees og resten er inngangspenger. Vi gleder oss noe helt enormt! Gleder oss derimot litt mindre til å måtte dra til togstasjonen i 5-6 tiden om morgenen for å så sitte på tog i 12timer.. hehe

I dag er det/var det Gandhi-dag, med andre ord er en del stengt og det er ikke lov til å drikke alkohol osv. Derfor dro vi til en botensk hage. Her var det veldig fint og det var strålende vær.
Som vanlig ble Andreas stoppet (han er som en kjendis her nede) for å bli tatt bilde av. Vi tror han er mest populær fordi han har relativt lyst hår, er gutt og fordi han er høy. Det er sjelden kominasjon i India. Han ble også stoppet av en gjeng bestående av to ektepar (eller noe) og konen ville bli fotografert sammen med Andreas. Kjersti roper til Andreas at han må da holde rundt kvinnen, så han lenger en hånd på skulderen hennes. Damen måper og kniser vilt samtidig som hun snur seg vekk og litt unna Andreas, det samme gjør venninnen. Ektemannen derimot, signaliserer at Andreas må flytte seg litt lengre unna henne. Vi lo så vi skrek! Reaksjonen var priceless! Dere måtte ha vært der for å forstått humoren. Har aldri sett et så forskrekket menneske før. Man viser jo ikke kjærlighet/intimitet mellom kjønnene her..

Etter dette dro vi til Hard Rock Cafè for å spise middag. Og vi hadde lyst å spise KU! Den hellige kua blir nemlig servert her. 8 av 10 studenter bestilte stor hamburger og gleden var stor for å endelig spise kjøtt igjen. Mens vi satt der så vi en liten plakat om at Sean Kingston skulle komme hit, men vi trodde det var lenge til så vi tenkte ikke mer over det. Så sjekket vi datoen og fant ut at det er i morgen! Det var igjen 25 billetter og vi kjøpte 10 av dem. Så i morgen blir det full rulle i Bagalore på konsert med 500 andre !

Deretter dro vi på hotellet og slappet litt av/lo oss i hjel/prøvde å lage indisk musikkvideo.

Så dro vi for å spise dessert på 20 feet high (eller noe lignende). Deretter tok jeg og Maren taxi fra hotellet til resten og til Whitefield road (hvor vi bor). Da opplevde vi noe virkelig ekkelt. To indiske gutter kjørte etter taxien på moped fra hotellet og i over 40 minutter. Vi merket dette fordi de var på samme bensinstasjon og fordi de ikke kjørte forbi oss (noe som er veldig uvanlige her i India. Mopeder kjører forbi biler, uansett!). Derfor ble vi veldig mistenksomme og redde. Trodde jo kanskje de hadde bestukket sjåføren for å ta oss inn i et smug... Heldigvis merket sjåføren dette, så han gasset på for å unslippe de, da kjente vi oss litt mer lettet. Han var ikke med på dette! De kjørte etter oss helt til der vi bor, kanskje 100meter unna. Desserten kom nesten opp, vi hadde så mange tanker svirrende i hodet. Vi var livredde! Inderne respekterer ikke jenter. På dagtid er de gjerne snille (spesielt om vi går med gutter), men på kvelden kommer de sanne personlighetene frem. Virkelig ekkelt. De viste oss fingeren, banket på ruta og fulgte oss faktisk tett i over 40 minutter! Det er vilt. Ekleste jeg noen gang har opplevd, men bra det gikk bra!

Nå skal jeg snart hoppe i køys, må roe ned solbrentheten min. Er KNALLRØD på armene, panna, nesa og haka. Ikke halsen eller kinnene. Siden sola er så mdit på himmelen, treffer den ikke disse stedene, hehe. Sola er mye sterkere her enn i Delhi!


Natta!

Ingen kommentarer: